Alkatrész gyártás

Alkatrész gyártás

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét.

CNC forgácsolás

Esztergálás

Marás

Szikraforgácsolás

Szerszámgyártás

Megmunkálási tartomány

Esztergálás: L1500x500 mm-ig CNC

Marás: 1350×800 mm-ig

Huzalozás:

– Elmozdulás az X–Y tengely mentén: 600 × 400 mm
– Elmozdulás az U–V tengely mentén: 200 × 200 mm
– Elmozdulás a Z tengely mentén: 410 mm

Alkatrész gyártás a Bákány Műveknél

Az alkatrészgyártás a Bákány Művek egyik kiemelt tevékenységi köre. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk a különféle alkatrészek gyártásában, ide értve a munkagép alkatrész és a gépalkatrész gyártását.

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét. Jelentős szaktudással vállaljuk bármiféle fém alkatrész gyártását és az egyedi alkatrészgyártást is, legyen szó akár egyedi alkatrészekről, vagy szériagyártásáról.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A Bákány Művek precíziós és gyártási kompetenciája az Ön előnye!

Évtizedes szaktudással rendelkezünk az alkatrészgyártás terén és magas színvonalon kínáljuk Önnek a házon belüli tervezést és gyártást.

Csak a legmodernebb gépek és technológiák teszik lehetővé a manapság szükséges precíziós, egyedi alkatrészek hatékony gyártását. A Bákány Művek pedig pontosan ezt kínálja ügyfeleinek.

A gyártási területen szerzett ismereteink az Ön számára biztosítanak előnyt, mert helyben, 100% magyar vállalkozás tervezi meg gyártja le a gépalkatrészeket.

A Bákány Művek célja az ügyfelei elégedettsége

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az összes termékünket és szolgáltatásunkat a legmagasabb minőséggel biztosításuk ügyfeleink számára, mert csak a minőségi előírások megléte és betartásuk garantálja a tartós és sikeres partnerséget.

A célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk készített gépalkatrészekkel, ezt pedig a nemzetközi színvonalú alkatrészgyártással lehet biztosítani.

A Bákány Művek neve egyet jelent a minőségi alkatrészgyártással

A pontosság a védjegyünk a munkagép alkatrész gyártása és az egyedi alkatrészgyártás terén. Teljes pontosságot garantálunk a legapróbb részletekig. Csak a legteljesebb pontosság biztosítja a gyártás során a gépalkatrészek hatékonyságát, tartósságát és rendkívüli megbízhatóságát.

Munkatársaink mind képzett szakemberek, járatosak a különféle szerszámgépek kezelésében. A szakértelmük biztosítja a megszakítás nélküli gyártási folyamatot, a lehető legjobb termékminőséget minden területen és az összes megrendelés határidőre történő leszállítását.

Bármilyen gépalkatrészre van szüksége, megtervezzük és legyártjuk Önnek!