Esztergálás

A Bákány Művek jelentős tapasztalattal bír precíziós CNC esztergálási szolgáltatások terén. Ha Önnek fém esztergálásra vagy kifejezetten alumínium esztergálásra van szüksége, állunk rendelkezésére!

CNC esztergálási munkákat széles portfólióval vállalunk, legyen szó bármilyen, nagy pontossággal megmunkált alkatrészről, mint például alátétek, csavarok, tengelyek, szegecsek, távtartók, hüvelyek, rozsdamentes acél szerelvények, csőszerelvények, könnyű szerelvények, kerékcsapok, stb.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha esztergálás, akkor Bákány Művek

Fejlett CNC esztergagépeinken rutinszerűen dolgozunk a legkülönbözőbb anyagokkal, ide értve a vörösrézből, sárgarézből, rozsdamentes acélból, vasból vagy alumíniumból készülő alkatrészeket is.

Egyedi CNC esztergálási szolgáltatásaink biztosítják, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű esztergált alkatrészeket kapják.

A Bákány Művek mindig az Ön igényeinek leginkább megfelelő precíziós esztergálási eljárást választjuk a megrendelése maradéktalan és magas színvonalú teljesítéséhez.

A Bákány Művek precíziós CNC esztergálás szolgáltatásai

A Bákány Művek költséghatékony fém esztergálás és alumínium esztergálás szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Európai minőségű termékeket állítunk elő kiemelten nagy pontossággal az egyedi prototípus gyártástól a legnagyobb projektekig:

 • Alacsony, közepes és nagy volumenű esztergálás,
 • Gyors prototípusgyártás és végfelhasználói gyártás,
 • Kompatibilis fém és műanyag anyagok esztergálás.

Miért válassza a Bákány Művek CNC esztergálási szolgáltatásokat?

  Önnek is fontos a nagy méretpontosság, sebesség és megbízhatóság? Akkor bízzon meg minket esztergálási munkákkal! Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a korszerű esztergagépeinkkel, hála kiváló, szakképzett munkatársainknak és minőségellenőrzési rendszerünknek.

  Többféle CNC esztergálási képességgel rendelkezünk, és sokféle igényt tudunk kielégíteni. A hagyományos esztergálás mellet fém esztergálás, alumínium esztergálás vagy éppen tengely esztergálás munkákra szakosodtunk, így CNC esztergált alkatrészek széles választékát szerezheti be a Bákány Művektől!

  Kérdése van?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot