A Bákány Művek CNC marás terén is nemzetközi szintű szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek. A legmodernebb gépparkkal állunk rendelkezésre CNC megmunkálási feladatokra az alkatrészgyártásban, a szerszámgyártásban és a gépgyártásban egyaránt.

A 3D-marás a szilárd anyag megmunkálásának legsokoldalúbb területe. A Bákány Művek egyaránt vállalja az egyszerű alkatrészek megmunkálásától kezdve a 3D szenzorral történő szkennelésig és a 4. és akár 5. tengellyel történő 3D megmunkálásig a CNC marási munkákat.

 

Miért a Bákány Műveket bízza meg CNC marási feladatokkal?

 

A 3D marás terén kiemelkedő tapasztalatokkal bír a Bákány Művek. A CNC 3D marás technikája révén cégünk a kkv szektor és a nagyvállalatok egyik leghatékonyabb szövetségese, mert a technika használata által szinten bármilyen formájú, teljesen egyedi kivitelezésű terméket elő tudunk állítani maratással.

 Modern gépparkkal, a legújabb szoftverekkel, és kiválóan képzett szakemberekkel vállalunk CNC marási munkákat. Önnek a Bákány Művekre van szüksége, ha precíz, minőségi munkát szeretne kapni határidőre!

A Bákány Művek többek között az alábbi CNC marási munkákat vállalja:

  • Egyedi gyártás,
  • 3D marás,
  • Profilmarás,
  • Szerszámmarás,
  • Egyedi alkatrészek marása,
  • Fémtömegcikk marása,
  • Készülék marás,
  • Kis-, közepes- és nagy szériás gyártás.

3D marás fémen

A CNC megmunkálóközpontjainkkal elsődlegesen fémeket munkálunk meg. Bármilyen fém alkatrészt kell akár prototípusként előállítani, meglévő termék alapján utángyártani vagy kis-, közepes- és nagy szériában marni alkatrészeket egyedi elgondolás alapján, a Bákány Művek szíves rendelkezésére áll ügyfeleinek!

Természetesen a marással más anyagok is megmunkálhatók: hatékonyan használható műanyag és kompozitok esetében is.

3D marás műanyagon

A 3D marási műveletek gyorsak és tiszták pl. a POM-ban. Ez a fajta műanyag nagyon kemény, ezért ma már alkalmas marási műveletekre. Legyen szó akár repülőgép szárnyról vagy akár szobrokról is, a 3D műanyag marás jó választás lehet.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot