CNC forgácsolás

Az AZ-Engineering magas színvonalon teljesíti a CNC forgácsolási megbízásokat, legyen szó prototípusról, kis szériáról vagy akár CNC marós és CNC esztergályos munkafolyamatokat igénylő sorozatgyártásról.

Modern üzemünkben végezzük az egyedi, kis és közepes szériás CNC fémforgácsolás feladatokat, több évtizedes gyakorlattal a CNC forgácsolás, a CNC marás és a CNC megmunkálás terén egyaránt.

Ha forgácsolás, akkor AZ-Engineering

A gyártóüzemünkben a legmodernebb CNC gépek állnak rendelkezésre, hogy teljesítsük ügyfeleink prototípus megbízásait vagy egyedi, kis, közepes és nagy szériás forgácsolási megbízásait. Az AZ-Engineeringnél tudjuk, hogy a gépparkunk éppen úgy igényli a folyamatos fejlesztést, ahogy munkatársaink is rendszeresen vesznek részt továbbképzésen. A folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően, ami a technológiai területet illeti, már évek óta olyan CNC gépekkel dolgozunk, amelyek hálózatba köthetőek, ezért az adatokat egy központi adatbázisba továbbítják.

Az AZ-Engineering CNC forgácsolási technológiája

A CNC forgácsolás fő fókuszát az összetett, precíziósan esztergált és mart alkatrészek gyártására helyeztük. Legyen szó akár egyedi darabról, akár nagy szériáról, a CNC megmunkálásra és feldolgozásra 5 tengelyes marógép, precíziós eszterga és 4 tengelyes esztergagép áll rendelkezésre.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A CNC forgácsolt alkatrészek szükség esetén csiszolhatók, köszörülhetők, hőkezelhetők és felületkezelhetők partnereink által. Magasan képzett CNC programozóink és tapasztalt, szakképzett munkatársaink állnak rendelkezésre a legújabb CNC munkaállomásokkal, hogy megvalósíthassuk
ügyfeleink minden igényét.

Precíziós alkatrészeket gyártunk különféle anyagokból, három műszakban, a megbeszélt ütemezésnek megfelelően. CNC szerszámgépeink sokféle műveletet lefednek, beleértve a 3, 4 és 5 tengelyes marást, és az alkatrészek esztergálását.

Az AZ-Engineering gépparkját az alábbi CNC gépek alkotják:

 • CNC esztergák,
 • CNC megmunkáló központok,
 • CNC szikraforgácsoló,
 • CNC síkköszörű,
 • CNC startlyukfúró,

Az AZ-Engineering gépparkjába tradicionális gépek is tartoznak:

 • marógép,
 • köszörű,
 • polírozó gép,
 • palást és furatköszörű,
 • eszterga,
 • fűrészgép.

Az AZ-Engineering partner a sikerben

Örömmel leszünk az Ön partnere minden innovatív és megoldás-orientált CNC forgácsolási megbízás teljesítésében! Az AZ-Engineering biztosítja a legjobb környezetet az Ön igényeinek teljesítéséhez, legyen az egyszerű vagy összetett, egyedi, akár nagy szériás CNC forgácsolás esetén.

Tudassa velünk igényeit, mi pedig a minőségi követelményeknek megfelelő és költséghatékony megoldásokat találunk.

Az ipar és a kereskedelemi szektor gyártási partnereiként a legújabb CNC marási technológiát alkalmazzuk mindenféle munkadarabok előállításához, a prototípusoktól a soros alkatrészekig. CNC marógépeinken különféle fémeket, speciális műanyagokat, faanyagokat és kompozit anyagokat
dolgozunk fel az Ön specifikációinak megfelelően.

Mit kínál még az AZ-Engineering az ügyfeleinek?

A fémmegmunkálás terén szerzett kiemelkedő, sok éves tapasztalattal mindenféle komplex rajzos alkatrészt, prototípust, formát és munkadarabot is előállíthatunk különféle mennyiségben, kis-, közepes- és nagy sorozatban egyaránt.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Tervezés és gyártás

A CAD tervezéstől kezdve a CNC által támogatott gyártáson át a munkadarabok sokféle utófeldolgozásáig mindent kínálunk Önnek egyetlen helyről. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan és gyorsan reagáljunk akár rövid távú megkeresésekre is.

Testreszabott befejezés

A CNC marás és a CNC lézervágás mellett a munkadarabok különféle befejezési folyamatait kínálhatjuk Önnek, a csiszolástól, homokfúvástól vagy lakkozástól a meleg hajlításig, a lézergravírozásig vagy a közvetlen nyomtatásig. Örömmel adunk tanácsot a technikai lehetőségekről.

Igény szerinti szerződéses marás

Vállalkozásának időnként vagy rendszeresen szüksége van mart alkatrészekre? Örömmel segítünk Önnek megbízható gyártási partnerként, és igény szerint forgácsolt alkatrészeket állítunk elő. Sok évtizedes szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére CNC forgácsolás terén is.