Egyedi gépgyártás

Egyedi gépgyártás

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét.

Gépek gyártása

Gépek telepítése

Gépek utomatizálása és robotika

Ha célgépgyártás, akkor Bákány Művek!

Egyedi gépek gyártását és célgépek gyártását vállalja évtizedes szakmai tapasztalattal cégünk, a Bákány Művek.
Kiemelt szaktudású munkatársakkal, európai színvonalú gépparkkal és célszoftverekkel teljesítjük ügyfeleink egyedi gépgyártás és célgép gyártás megrendeléseit.

Célgép gyártásában a Bákány Művek az Ön partnere

A Bákány Művek több mint tíz éve teljesít egyedi gépgyártási projekteket különböző iparágak vállalkozásainak. Gépgyártási képességeink a kezdeti prototípus készítésétől a teljes megoldás elkészítéséig terjednek.

Legyen szó MVP-ről, vagy a teljes gyártási folyamatról a tervezéstől a későbbi összeszerelésig és telepítésig, a Bákány Művek az Ön partnere!

Miért válassza a Bákány Művek egyedi gépgyártáshoz?

Cégünk évtizedes tapasztalatokkal bír a célgép gyártásban, és kiváló szakemberekkel, modern gépparkkal és szoftverekkel áll ügyfelei rendelkezésére.

Válasszon minket, ha Önnek fontos, hogy az egyedi célgépe:

  • Valóban az Ön igényei szerint készüljön,
  • Növelje a termelési teljesítményt,
  • Csökkentse az állásidőt,
  • Biztonságosabbá tegye a munkahelyet,
  • Növelje a gyártási pontosságát.
  • Csökkentse a selejtszámot.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért érdemes egyedi gépet gyártatni?

Azok a vállalkozások, amelyek kizárólag nekik gyártott, speciálisan tervezett gépeket használnak a termelési folyamataik során, nagyobb mértékben képesek profitra szert tenni, amely növekmény a saját igények szerint tervezett, gyártott és telepített ipari célgépek használatából fakadó optimális termelékenységből és a megnövekedett bevételekből ered.

A gépgyártás olyan gépek megtervezését és gyártását jelenti, amelyek általában a nehéziparban és a feldolgozóiparban szolgálják ki az ügyfelek igényeit. Egyaránt létezik általános célú és egyedi gépgyártás is.

Az előbbire példa a bármilyen műszaki boltban kapható gépek sokasága, míg a célgép gyártás a gépgyártás egy speciális szegmense: olyan, mint méret után varratni egyéni ruhát – az egyedi igényeket csak így lehet érdemben kielégíteni.