Gépek automatizálása és robotika

Az ipari automatizálás és az ipari robotok cégünk legújabb szakterületéhez, a gépek automatizálásához tartozik. Növelje cége termelékenységét hatékonyan, tartós megoldásokkal.

Éljen a 21. század adta automatizálás lehetőségekkel! Az ipari üzemek automatizálásának egyik kiemelt célja a hatékonyság növelése, amely megvalósítható a már rendelkezésre álló eszközök kihasználtságának optimalizálása által is.

Gépek automatizálására válassza a Bákány Műveket

A Bákány Művek az ipari automatizálást megvalósíthatja mindezeken túl, az Ön igényei szerint, az ipari gépek gyártási adatainak feldolgozásával és folyamatos monitorozásával, vagy akár a meglévő eszközök, gépek és ipari irányítási rendszerek modernizálásával, automatizálásával.

A Bákány Művek az ipari géptelepítésen túl az ipari automatizálás terén is segít ügyfeleinek lépést tartani a XXI. századi ipari forradalom rohamosan gyorsuló ütemet diktáló gépesítési tendenciájával. Az automatizálás illetőleg az ipari robotok alkalmazásának elterjedése az ipar szinte minden területén képes leegyszerűsíteni a komplex vezérlési, üzemeltetési feladatokat.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Műszaki specifikáció készítése

A jelenlegi gyártási módszerek alapos elemzését követően, szem előtt tartva a megrendelő elképzeléseit, ügyfeleink részére egy teljes körű, részletes specifikációba foglalva összeállítjuk a célig vezető technikai megoldásokat valamint alkalmazandó technológiákat és módszereket.

Legyen szó akár a vevőink vállalatirányítási rendszereihez rugalmasan kapcsolódó dinamikus rendszertechnológia platformokról vagy akár a hatékonyságot növelő, automatizált gyártástechnológiai elemekről, a tervezéstől a kivitelezésig ránk mindenben számíthat.

Melyek az ipari automatizálás legfőbb előnyei?

Az egyedi specifikációknak megfelelően vállaljuk PCL vezérlésű robotcellák és ipari robotok, célgépek rendszereinek programozását, kiépítését illetőleg az azok beüzemeléséhez, működéséhez szükséges technológiák tervezését és komplett megvalósítását.

Az ipari automatizálás legfőbb előnyei:

 • az ipari robotok bármilyen már meglévő gyártóterületen alkalmazhatóak,
 • eredménye egy magas színvonalú, szigorúan szabályozott, auditált rendszer,
 • egységessé, átláthatóvá, tervezhetővé teszi a folyamatokat,
 • optimalizálja a meglévő eszközök kihasználtságát,
 • csökkenti a megtermelt termékre jutó költségeket,
 • minimalizálja az emberi hiba lehetőségét,
 • valós idejű monitorizást tesz lehetővé,
 • hatékony energiamenedzsment,
 • csökkenti az adminisztratív költségeket.

További előnye, hogy a közép vagy kisvállalkozások is versenyképessé válhatnak az ipari automatizálás által.

Félautomata és teljesen automatizált, komplex rendszerek a nagyobb hatékonyságért

Állunk ügyfeleink rendelkezésére a feldolgozóipar és a gépgyártás területén felmerülő, technológiai- és épületgépészeti feladatok automatizálásához szükséges villamos vezérlési tervek elkészítésétől kezdve számos területen:

 • kialakítjuk a logisztikai rendszereket,
 • létrehozzuk a gépészeti megoldásokat,
 • innovatív gyártástechnológiai folyamatokat tervezünk,
 • újratervezzük teljes gyártósorok gépészeti megoldásait az optimalizálás érdekében.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Vállaljuk továbbá a gyártástechnológiai folyamatainak automatizálását, a mechatronikai rendszerek elkészítését és beüzemelését – egy szóval az üzemek, a gyártás részleges vagy teljes automatizálását.