Gépek gyártása

A célgép tervezés és az egyedi célgépgyártás az ipari gépek gyártását jelenti egy alapvetően megváltozott gazdaságban. Az automatizálás és a technológiai fejlődés drasztikusan megváltoztatta a feldolgozóipart.

Ilyen változás az egyedi gép, angolul SPM (Special Purpose Machine) tervezése és kivitelezése. Mivel az egyedi célgépgyártás nem szabványos gyártási programok által valósul meg, a makulátlan kialakítás elengedhetetlen az ipari gép optimális teljesítményének és biztonságának szavatolásához.

A Bákány Művek bármilyen egyedi gépet megtervez és legyárt

Cégünk évtizedes tapasztalattal bír a célgép tervezés körében is. Számíthat ránk az Ön speciális igényeinek megfelelő, technológiailag fejlett gépek kifejlesztésében a magasan képzett csapatunk és korszerű gépparkunk által.

Számíthat ránk az egyedi célgépgyártás tervezésében és kivitelezésében egyaránt! Nem számít, milyen kicsi vagy nagy az ügyfeleink tervezési igénye, fel vagyunk készülve, hogy pontosan megfeleljünk az elvárásoknak. A kezdeti ötletelési fázistól a kész ipari gépig, az egész folyamaton
átívelő tervezési és kivitelezési támogatást nyújtunk. 

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Milyen egyedi célgépgyártásban számíthat a Bákány Művekre?

A Bákány Művek szakterületéhez tartozik a célgép tervezés és egyedi gépgyártás széles skálája:

  • Speciális ipari gépek,
  • Feldolgozó és csomagoló berendezések,
  • Hegesztési automatizálás,
  • Rakodódobozok felvételi és elhelyezési rendszerei,
  • Automatizált tesztberendezések,
  • Szerszámrendszerek öntéshez és fémlemezhez,
  • Speciális gyártóberendezések,
  • Csuklós karok,
  • Gyors prototípus készítés.

Miért válassza a Bákány Műveket egyedi célgépgyártásra?

Az ügyfeleink igényeitől függően a Bákány Művek speciális felhasználású gépeket tervez és gyárt sokféle feladatra. Legtöbbjük automatizált összeszerelési, vágási vagy ellenőrzési műveletekre kerül kialakításra.

Ilyenek például az egyedi munkaállomások. Ezek a részben vagy teljes egészében automatizált állomások alkatrész-összeállításokat hajtanak végre, és ellenőrzik az összeszerelt egység geometriai vagy funkcionális megfelelőségét. A központosított felügyelet is megvalósítható, mert az üzemek MES rendszereihez csatlakoztathatók.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot