Karbantartás, javítás

A gépszerelés, gép karbantartás, gép javítás és ipari gépek javítása a Bákány Művek fő szolgáltatásai közé tartozik. Amire igazán büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink teljes megelégedésével foglalkozunk évek óta számos különböző típusú ipari gép és ipari berendezés javításával.

Kiemelkedő tudással állunk rendelkezésre gépszerelés és gép javítás terén

Mindennek következtében a gép karbantartás és gép javítás azt jelenti az AZ-Engineeringnél, hogy hatékonyan és kiemelkedően magas sikerszázalékkal biztosítjuk ügyfeleink részére a tényleges ipari gépjavítási szolgáltatásokat.

Ipari gépek és ipari berendezések javítási szolgáltatásaink egész Magyarországon elérhetők. Ha Önnek is fontos a pontosság, a hatékonyság és a sebesség, ha számít az, hogy az ipari gépeit a lehető legkevesebb állási időt követően ismét munkára foghassa, bízzon meg minket a gép karbantartás és ipari gépek javítása feladatokkal!

Ha gépszerelés vagy ipari gépek javítása, akkor Bákány Művek

A gép javításban kulcsfontosságú tényező alapvetően a megfelelően motivált, szakmailag képzett munkaerő.

Mi az európai színvonalú csapatunkra támaszkodva kijelenthetjük, hogy a legértékesebb erőforrásaink a magasan képzett gépész-, elektromos és elektronikai technikusaink.

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legújabb eszközöket és eljárásokat ismerve, továbbá az értékes gyakorlati tapasztalatok révén megszerzett ismereteknek köszönhetően az új generációs géphibákat is sikeresen háríthassák el.

Milyen gépek javítását vállaljuk?

Ipari gépjavítási szolgáltatásaink a textilgyártó gépek, az asztalosipar, az automatizálás, a gyártási folyamatok speciális eszközei, a pneumatikus és hidraulikus rendszerek, valamint a CNC-gépek köré terjednek ki.

CNC gépjavító szolgáltatásunk egyre inkább kezd hangsúlyossá válni az utóbbi években, tekintettel a gépek összetettségére és arra, hogy mind több hazai műhelyben kezdenek CNC gépeket használni. Ipari gépjavító szolgáltatásunk kiterjed a nehéz és könnyű munkagépekre, valamint az ipari berendezésekre egyaránt.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot