Lakatosipari munkák

Lakatosipari munkák

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét.

Acél csarnokszerkezet

Rácsos tartók

Acélszerkezet gyártás

Acél buszmegálló, dohányzó, kerékpártároló

Alkatrész gyártás a Bákány Műveknél

Az alkatrészgyártás a Bákány Művek egyik kiemelt tevékenységi köre. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk a különféle alkatrészek gyártásában, ide értve a munkagép alkatrész és a gépalkatrész gyártását.

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét. Jelentős szaktudással vállaljuk bármiféle fém alkatrész gyártását és az egyedi alkatrészgyártást is, legyen szó akár egyedi alkatrészekről, vagy szériagyártásáról.

Lakatos munka terén válassza a Bákány Műveket

A lakatos munka árak nálunk a megfizethető kategóriába tartoznak. Minőséget adunk, felkészült, jól képzett munkatársakkal dolgozunk, ennek pedig költségvonzata is van. Ám a lakatosipari munkákat mégis elérhető áron biztosítjuk az Ön számára.

Hogy mi a titkunk?

Az, hogy elsősorban a hosszú távú, stratégiai partnerségre törekszünk ügyfeleinkkel. Számunkra sokkal többet ér, ha mérsékeltebb árakon, de rendszeres megbízásokon dolgozhatunk, mintha túlárazott projektekkel kéne folyton új megbízókat felhajtanunk.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Lakatos szolgáltatásaink mindig az Ön rendelkezésére állnak

Elsősorban az alábbi lakatos munkákkal foglalkozunk:

  1. acél csarnokszerkezetek tervezése és kivitelezése,
  2. acélszerkezetek tervezése és kivitelezése,
  3. buszmegállók, dohányzók, kerékpártárolók tervezése és kivitelezése.

Szakértőnk nézi át mindazon terveket, amelyekkel ügyfeleink megkeresnek minket, és szakmai tájékoztatást adunk arról, miként lehet megvalósítani költséghatékonyan, illetve szükséges-e módosítani valamilyen mértékben.

A lakatos munkák terén szerzett sok évnyi szakmai tapasztalatunk, magasan képzett munkatársaink és folyamatosan fejlesztett eszköztárunk és gépparkunk a garancia ügyfeleink elégedettségére. Az ügyfeleink iránti teljes elkötelezettségünk miatt mindent megteszünk a lehető legmagasabb
színvonalú munkákért. Nyíltan, közvetlenül és gyakran kommunikálunk ügyfeleinkkel, együttműködve velük annak biztosítása érdekében, hogy olyan megoldást nyújtsunk, amely megfelel az ő igényeiknek.

Mindig teljesítjük ígéreteinket, biztosítva, hogy ügyfeleink tartós, pontosan az igényeiknek megfelelő megoldást kapjanak.

Négy lépésben valósítjuk meg az Ön elképzeléseit

Az AZ-Engineeringnél, leegyszerűsítve, négy lépésben váltjuk valóra a megrendelőink terveit:

1. Ajánlatkérés lakatos munkára

Akár egy ötlete van, akár komolyabb, kidolgozott elképzelése, akár szakemberrel elkészített terve, lakatosipari csapatunk az Ön rendelkezésére áll.
Kérjen tőlünk ajánlatot lakatos munkára és mi elkészítjük Önnek a megadott paraméterek alapján az árajánlatunkat.

2. Lakatosipari munka megtervezése

Az árajánlatunk elfogadása után kezdődik a lakatos munka megtervezése, illetve a kész terv alapján a gyártás előkészítése. Érthető módon a munka méretétől függ a projekt megvalósításának ideje is.

Egy acélkerítést vagy kerékpártárolót egyszerűbb és gyorsabb megtervezni, mint egy komplex üzemcsarnok acélszerkezetét.

3. Lakatos munka legyártása

A tervek elkészülte után kezdődhet a gyártás maga. A lakatos munkáknál mindig az árajánlatban szereplő alapanyag mindig úgy kerül kiválasztásra, hogy az adott célnak a leginkább megfeleljen.

Nálunk nem fordulhat elő olyan, hogy csak azért ajánljunk valamit, mert éppen az maradt raktáron!

Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért a lakatosipari munka mind alapanyag, mind kivitelezés szempontjából európai színvonalú lesz.

4. Elkészült termék beépítése

Az elkészült lakatosipari terméket kérésre leszállítjuk és be is építjük, vagy átadjuk azoknak a kivitelezőknek, akik dolgoznak majd velük.

A beépítés alól kivételt az acélszerkezeti munkák, mint például a tartóelemek, nagy légterű tárolók, és acélcsarnokok építése jelentik, mert ezek kivitelezésére nem terjed ki a tevékenységi körünk.

Miért a Bákány Műveket válassza lakatosipari munkákra?

Valamennyi általunk készített lakatosipari munkadarab minőségellenőrzésen megy át, és 10 éves szerkezeti garanciával rendelkeznek.

Minden lakatos munkánk az ügyfeleink megrendelése szerint készülnek el a saját, erre a célra épített létesítményünkben, lehetővé téve számunkra a folyamat minden lépésének szigorú minőségellenőrzését és a szállítási idők garantálását.