Acél buszmegálló, dohányzó, kerékpár tároló

Buszmegálló gyártásban, dohányzó pavilon készítésében, kültéri biciklitároló gyártásában is számíthat a Bákány Művek szakértelmére! Amennyiben szükséges van fémszerkezetű dohányzó fülkére, vagy éppen kerékpár tároló dobozra, állunk szíves rendelkezésére.

Sok éves tapasztalattal, modern gépparkkal, európai színvonalú tervezéssel és kivitelezéssel vállaljuk ügyfeleink megbízásának teljesítését a kisebb légterű, nyitott, fémszerkezetű létesítmények esetében is.

Miért válassza buszmegállók, dohányzók és kerékpár tárolók kivitelezésére a Bákány Műveket?

Cégünk pontosan ismeri, milyen sokrétű felhasználási lehetőségek rejteznek az acélszerkezetű építményekben. Aki képes megtervezni és kivitelezni egy raktárat vagy acél rácsos tartókból álló épületet, az képes egy kültéri dohányzót vagy kerékpártároló dobozt is.

Ezért lehetünk költséghatékonyak is: magas színvonalon, európai minőségben ügyfeleinknek nem csak az acélszerkezetű ipari létesítményét vagy fémszerkezetes irodáját, üzemcsarnokát valósítjuk meg, de a hozzá tartozó kisebb, pár négyzetméteres területű létesítményeket is.

Így Önnek nem kell egy külön csapatot felbérelnie, hogy a raktár vagy a gyártósornak helyet adó csarnok mellé egy kerékpár tároló boxot és egy dohányzó pavilon kerüljön!

A dohányzó helyiség nem jelölhető ki beltérben

A törvényi előírások szerint nem jelölhető ki dohányzóhely közforgalmú intézmények zárt légterű helyiségeiben és munkahelyek zárt légterű helyiségeiben.

Függetlenül attól, hogy munkaadóként mit gondol a dohányzásról, ha a munkavállalói között akadnak dohányosok, előírás a zárt légterű épületeken kívül egy dohányzóhely kijelölése.

Ahogy a törvényben áll: „ munkahelyeken dohányzásra az e törvényben foglaltaknak, valamint a tűzvédelmi szabályoknak megfelelő, nem zárt légterű helyet kell kijelölni és fenntartani.” (1999. évi XLII. törvény).

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A fémszerkezetű dohányzó fülke az ideális megoldás

Milyen anyag lehet alkalmasabb arra, hogy megfeleljen a tűzvédelmi előírásoknak, mint az acél? Ráadásul egy stílusos, modern kültéri dohányzót a munkavállalók is szívesebben használnak, ami pozitív hatással bír a munkamorálra, emellett a telephely is esztétikusabb lesz. A Bákány Művek az Ön igényei szerint tervezi meg és készíti el a dohányzó pavilont!

 

Gondoljon a biciklivel közlekedő munkavállalóira is

A dohányzás szöges ellentéte a biciklivel való közlekedés, ám van közös metszetük: ahogy kültéri dohányzó helyiség készülhet fémvázas szerkezettel, úgy a kerékpárok tárolásához is ideális választás az acélszerkezetű építmény.

A kerékpártároló doboz a kültéri biciklitárolók közül a legjobb megoldásnak minősül a kerékpárok tárolására, ha a cége telephelyén vagy az udvarban szeretnék a munkatársai tartani a biciklijüket.

A legjobb kerékpártárolónak pedig biztonságosnak, időjárásállónak és praktikusnak kell lennie a mindennapi használat során.

A Bákány Művek rengeteg választási lehetőséget kínál Önnek a kerékpár tároló boksz tervezésére és kialakítására! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbbet.

Először is a méretre kell gondolni. Az üzemcsarnok mellett vagy a telephely udvarán hova rakná a kerékpár tároló dobozt? Mennyi hely áll rendelkezésre, és ami a legfontosabb: hány biciklit szeretnének tárolni benne?

Azt is érdemes meggondolni, hogy miként nézzen ki? Legyen félig nyitott, vagy zárt teljesen? Ha igen, rácsos oldalfalakkal vagy zárt falakkal kerítsük körbe? Milyen biztonsági, tartóssági és karbantartási szintet szeretne?

A kerékpár tároló doboz ára alapvetően a fenti kérdésekre adott válaszok függvénye.

Miért készíttessen buszmegállót fémből?

Az acélszerkezetű buszmegálló generációkat szolgálhat ki. Ha buszmegálló gyártás a kérdés, akkor a Bákány Művek a válasz.

Szeretne a településében egy vagy több új buszmegállót létesíteni, vagy a régi, még a szocializmusból vagy a rendszerváltás éveiből itt marad ronda, széthulló, tönkrement megálló épületeket akarja lecserélni?

Akkor bízza meg cégünket az acélszerkezetű buszmegálló tervezésével és megvalósításával és hamarosan már modern, európai színvonalú megállóban várhatják a busz érkezését az emberek!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot