Acélszerkezet gyártás

Acélszerkezet tervezése, gyártása és telepítése terén az Ön szakmai partnere a Bákány Művek.

Az acélszerkezet gyártás egyre inkább terjedőben van a világon, így Magyarországon is, mert a könnyűszerkezetes ipari létesítmények, kiszolgáló épületek, raktárak vagy akár lovardák és sportlétesítmények költséghatékonyan, és sokkal gyorsabban készülnek el, mint a vasbetonból és téglából épített változataik.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért válassza a Bákány Műveket acélszerkezetek gyártására?

Kiemelkedünk az acélszerkezet gyártó cégek közül, mert számunkra az Ön elégedettsége az első!

Szakképzett, tapasztalt csapattal, korszerű gépekkel és szoftverekkel állunk minden ügyfelünk rendelkezésére, ha fémszerkezet gyártása vagy tervezése a cél. A Bákány Művek acélból készült, hegesztett szerkezetű konstrukciók széles választékát kínálja egyedi megrendelés szerint az ügyfeleinek. Az általunk nyújtott másik, hasonló szolgáltatás az acélból készült fémszerkezetek tervezése, gyártása és telepítése.

Az elvégzett munka magas színvonalát a bevezetett minőségbiztosítási rendszer (ISO 9001: 2008) és a környezetvédelmi rendszer (ISO 14001: 2005) biztosítja. A hegesztési munkákat az ISO 3834-3: 2006 szabványnak megfelelően hajtjuk végre.

Milyen fémszerkezet gyártást vállalunk?

Üzemünkben többféle acélszerkezet gyártását vállaljuk:

  • A-kereteket: a kő-, gránit- és márványlapok szállítására és tárolására,
  • acél építőelemeket: minden típusú fémszerkezetet gyártunk és telepítünk különböző ipari és mélyépítési ágazatok számára.
  • konzolos állványokat: ezeket az állványokat változó arányú közepes és nehéz terhek tárolására terveztük. Csövek, fémlemez, gipszkarton, deszkák, hengerek.
  • egyedi acélszerkezetek: az Ön igényei szerint tervezzük meg, gyártjuk le és telepítjük az egyedi acélszerkezeteket.

Az acélszerkezet gyártás ára elsősorban a felhasznált anyagmennyiségtől és a munkafolyamatok összetettségétől és hosszától függ.
Ön megmondja, milyen fémszerkezetes épületet szeretne, a Bákány Művek pedig megtervezi, legyártja és akár leszállítja is az Ön számára!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot