Rácsos tartók

Acél rácsos tartó tervezése és kivitelezése terén a Bákány Művek az Ön partnere! A lakatosipari munkákon belül manapság elsősorban az acélból készült fém rácsos tartók iránt nő talán leginkább a kereslet.

Az ok egyszerű: a rácsos tartókkal épülő ipari csarnokok, fémvázas építmények (üzemcsarnokok, gabonatárolók, raktárak, lovardák, kisebb irodák, stb.) mind acél rácsos tartókból készülnek.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Bákány Műveket bízza meg acél rácsos tartó tervezésével és kivitelezésével?

Cégünk felkészült, szakképzett munkatársakkal valósítja meg a különböző, acélból készült rácsos tartó elemek és épületszerkezetek tervezését és kivitelezését.

Legyen szó akár logisztikai épületekről, akár üzemcsarnokokról vagy sportlétesítményekről és irodákról, sok éves szakmai tapasztalattal, a legmodernebb szoftverekkel és gépekkel tervezzük és valósítjuk meg az Ön elképzeléseit!

Miért érdemes acél szerkezetben gondolkodni ipari létesítményeknél?

Az acél csarnokszerkezet egészen szabadon alakítható és szemben a klasszikus vastbeton, monolit beton épületekkel, hatalmas tér alakítható ki belső támasztó oszlopok nélkül.

Acélszerkezeteink tervezésénél, gyártásánál és összeszerelésénél bevált és korszerű technológiákat alkalmazunk. Mindez az esztétikai megjelenés és a téroptimalizálás kombinációját eredményezik, amelyet Ön utána a saját igényei szerint használhat.

A Bákány Művek által tervezett és kivitelezett acélszerkezetek főleg acéltartókból állnak, amelyek gerendaként működnek. Ezt a megoldást a létesítmény nagy kiterjedésű területein alkalmazzuk, és amikor a beltéri terhelést el kell osztani a tető alatt. A rácsos rendszer használata lehetőséget nyújt könnyű és merev, nagy teherbírású acélszerkezet megvalósítására.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot