Mérnöki szolgáltatások

Mérnöki szolgáltatások

Munkatársaink azért dolgoznak, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal garantáljuk vevőink elégedettségét.

Villamossági tervezés

Gépészeti tervezés

Épülettervezés

Épületgépészeti tervezés

Mérnöki szolgáltatásokkal bízza meg a Bákány Műveket! Ügyfeleink különféle iparágakban vannak jelen, és így keresnek meg minket összetett mérnöki kihívások megoldása érdekében.

Cégünket a kezdetektől fogva problémamegoldó szemlélettel vezetjük. Bízzon meg minket, és mi jelentős műszaki szakértelemmel bíró csapatunk és korszerű célszoftvereink segítségével világszínvonalú termékeket tervezhetünk és készíthetünk az Ön cége számára is.

Alkatrész gyártás a Bákány Műveknél

Cégünk jelentős tapasztalattal, iparági vezető szinten vállalja az alábbi mérnöki szolgáltatások kivitelezését európai minőségben:

  • emelőszerkezet tervezés,
  • épülettervezés,
  • épületgépészeti tervezés,
  • gépészeti tervezés,
  • villamossági tervezés.

Piacvezető mérnöki képességeink, a technológiára és az innovációra összpontosító szemléletünk, valamint a kiválóság iránti szenvedélyünk segítenek abban, hogy értéket teremtsünk az ügyfeleink számára.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A mérnöki szolgáltatások megfizethető árú minőséget jelentenek nálunk

A Bákány Művek szakemberei mérnöki szakértői konzultációs és tervezési szolgáltatásokat nyújtanak a gépiparban és az épülettervezési munkák kapcsán, széleskörű tapasztalatok alapján.

Pontos határidővel, ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítésével teljesítjük a megbízásokat.

Mérnöki szolgáltatásaink a villamossági tervezés, a gépészeti tervezés, az emelőszerkezet tervezés és az épülettervezés minden aspektusát lefedik, a koncepció kialakításától a tervezésen át a megvalósításig.

A legjobb mérnöki szolgáltatásokat kínáljuk piacvezető szintű csapatunkkal

Mindezt a legmodernebb számítógépes szoftverek és hardverek felhasználásával a számításokhoz és rajzokhoz, ideértve a 3D-s rajzokat, a szerkezeti elemzéseket és a hidrodinamikai elemzéseket.

A mérnök munkatársaink folyamatos képzésével, a legmodernebb célszoftverek használatával és a Bákány Művek vállalati kultúrájával párosulva valósítottuk meg eredeti elképzelésünket: egy erős technikus csapat felállítása állt szándékunkban a gépipar és az ipari mérnöki tevékenység területén.