Épületgépészeti tervezés

Épületgépészeti szolgáltatások, épületgépészeti tervezés és kivitelezés terén egyaránt az Ön rendelkezésére áll a Bákány Művek! Sok éves iparági tapasztalattal, kiváló csapattal és korszerű szoftverekkel biztosítjuk, hogy az épületgépészeti tervezés határidőre, európai színvonalon valósuljon meg.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért válassza épületgépészet kivitelezésre a Bákány Művek?

Számunkra az épületgépészeti tervezés magában foglal mindent, ami hozzájárul ahhoz, hogy az épületek belső terének kialakítása optimális legyen a használat és az üzemeltetés szempontjából, leszámítva természetesen a dekorációt.

Az „épületgépészeti szolgáltatások” magukban foglalják az áramellátást, a fűtést, a hűtést, a szellőzést, a vízelvezetést, a világítást (mesterséges és nappali fény), az akusztikát, a légkondicionálást és így tovább.

Miért olyan fontos a megfelelő épületgépészeti tervezés?

A modern épületek növekvő műszaki összetettsége az épületgépészeti szolgáltatások körének kiszélesítését eredményezte. Míg húsz éve is nagyjából azonos elemek alkották az épületgépészeti terveket, ma már egy sor új tényezővel gyarapodhat.

Egy modern épületgépészeti tervezés tartalmazhatja a mozgólépcsők és felvonók, a kommunikáció, a tűzérzékelés és -megelőzés, a telefonok és informatika, az épületautomatizálás, a biztonsági berendezések, a riasztók tervét is.

Az épületgépészeti tervezéshez hozzátartozhat a beltéri környezet mellett az épület külseje is, mert ez határozza meg a napenergia hőnyereségének és hőveszteségének mértékét, valamint a tetőbe vagy a homlokzatba integrált fotovoltaikus elemeket.

A Bákány Művek felfogása szerint az épületgépészeti szolgáltatások célja általában a biztonságos, kényelmes és hatékony építmények megvalósítása.

Számunkra az épületgépészeti kivitelezés eredménye egy olyan épület, amely ellenáll a zord éghajlati viszonyoknak (nyári kánikula, téli fagy), és biztosítja, hogy a munka és a kikapcsolódás kényelmesen és az erőforrások optimális felhasználásával legyenek megélhetők.

Ha európai színvonalú, de magyar pénztárcával is megfizethető épületgépészeti tervezésre és kivitelezésre van szüksége, válassza a Bákány Műveket!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot