Gépészeti tervezés

A Bákány Művek az Ön gépészeti tervezés partnere, ha határidőre, európai minőségű, megfizethető árú gépészeti tervre van szüksége. Amennyiben magas színvonalon megalkotott gépészeti tervre van szüksége, mi vagyunk azok, akiket keresett!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Miért bízza meg gépészeti tervezéssel a Bákány Műveket?

Cégünk sok éves tapasztalattal bír a különféle gépész tervezési feladatok kivitelezésében.

A gépészeti tervezés nálunk egyaránt vonatkozik gépek alkatrészeinek, önálló részeinek, egész gépeknek vagy gépészeti rendszerek tervezésére.

Például a különféle gépelemek, mint a tengelyek, csapágyak, tengelykapcsolók, fogaskerekek és rögzítő elemek, a gépész tervezés körébe tartoznak.

Miért szeretnek minket választani az ügyfeleink gépészeti tervezésre?

A gépészeti terv folyamata során számos kritériumot figyelembe veszünk. Nálunk az elsődleges tervezési kritérium a gépészeti funkciókat, a biztonságot, a megbízhatóságot, a gyárthatóságot, a súlyt, a méretet, a kopást, a karbantartást és a felelősséget foglalja magában.

Magasan képzett csapatunk a gépészeti tervezés megkezdése előtt világosan meghatározza a tervezésre kerülő gép vagy alkatrész funkcióját, specifikációját és értékelési kritériumokat, amennyiben ezekkel még nem rendelkeznek az ügyfeleink.

Miért része a specifikáció és a kritériumok felállítása a gépész tervezésnek?

A specifikációk részletes követelmények, amelyeket mennyiségi mutatók írnak le. Például a termék specifikációi meghatározhatók méret, súly, pontosság, munkaterület, sebesség vagy terhelhetőség szempontjából.

Az értékelési kritériumokat a gépészeti konstrukciók előnyeinek maximalizálása és a hátrányok minimalizálása érdekében állítjuk fel és tartjuk be, hogy ügyfeleinknek mindig a lehető legmagasabb szinten valósítsuk meg a gépészeti tervezési projekteket.

Fontos önnek, hogy a gépészeti terv határidőre, piacvezető színvonalon, megfizethető áron készüljön
el? Akkor vegye fel a Bákány Művekkel a kapcsolatot és mi megtervezzük Önnek azt a gépet vagy
gépalkatrészt, amire szüksége van!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot