Szerszám gyártás

Szerszámgyártás terén az AZ-Engineering komplex szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a tervezéstől a prototípus készítésen át a szériagyártásig. Üzemünkben vállaljuk a legjobb minőségű szerszámokkal és CNC technológiával fémszerkezetek 3D, CAD tervezését, gyártását.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Főbb gyártási tevékenységköreink

  • szerszámtervezés,
  • fémmegmunkálás,
  • alkatrész és szerszámgyártás,
  • ipari szerszámok készítése,
  • továbbá ipari szerszámok, gép szerszámok optimalizálása megrendelőink egyedi igényeihez és feltételeihez igazodva, a lehető legrövidebb átfutási idővel.

Ha ipari szerszámgyártás, akkor az AZ-Engineering az Ön partnere

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: tanácsadás, tervezés, prototípus, szerszámgyártás és szerszámoptimalizálás terén egyaránt.

Európai színvonalon vállalunk olyan gép szerszám feladatokat, mint fémforgácsolás és szélessávú anyagmegmunkálás, szikraforgácsolás és kúpos vágás korszerű gépparkkal, kivágó-, lyukasztó-, hajlító présszerszámok, munkadarab be- és felfogó, pozicionáló eszközök, fúrókészülékek tervezése és kivitelezése igény szerint innovatív megoldásokkal.

Ahhoz, hogy biztonsággal elkerülhesse a pénz és időigényes többkörös szerszám módosítási folyamatokat, bízza ránk a megoldandó szakmai feladatot a precíz tervezéstől a magas minőségű fejlesztésen át az optimalizált és lepróbált pontos kivitelezésig.

Legyártott szerszámaink hosszú távú használhatósága érdekében kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk.

Fontosnak tartjuk szerszámaink életét nyomon követni, ezért az időközi karbantartást, ill. apró módosításokat soron kívül elvégezzük.

Igény szerint ipari szerszám és alkatrész-utángyártást, innovatív továbbfejlesztést valamint ipari szerszámalkatrész készítést is vállalunk, melyekkel költséghatékonyan kivitelezhető a korábban gyártott szerszámok karbantartása.

Kis szériás, induló termékek piaci bevezetéséhez készítendő valamint prototípus gépszerszám elkészítésében is állunk rendelkezésére. Több évtizedes szakmai tapasztalattal és 2D-s rajzok illetőleg 3D-s modellek készítésével segítünk a gyakorlatba is átültetni és megvalósítani elképzeléseit.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot